Szolgáltatások

Vállalkozásunk célja és profilja komplex szolgáltatás biztosítása KKV-k számára. A kis- és középvállalatok azok a vállalkozások, amelyek közé a magyarországi vállalatok túlnyomó többsége tartozik. Mégis, ezek a cégek nem kezelhetők egységes csoportként, hiszen profil, méret, iparág, fejlettség és sok más paraméter szerint nagyon eltérő helyzetben lehetnek. Ami mégis közös bennük, az az, hogy méretüknél, piaci súlyuknál fogva általában jelentős a függésük más cégektől, multiktól, piaci környezettől, változásoktól, eseményektől.

Számukra nyújtunk olyan komplex szolgáltatás csomagot, amelynek elemei vagy éppen összességük segítenek túljutni a kritikus helyzeteken, elősegítik a szervezet hatékonyságának javítását, az eredményesség növelését, illetve a fejlődési pálya fenntartását.

A nagyobb KKV-k, illetve nagyvállalatok számára a Lichtenberg Hatékonyságnövelő Kft. keretein belül nyújtunk átfogó és közel két évtizedes hazai és külföldi tapasztalatokon alapuló szolgáltatást, míg a kisebb és közepes KKV-k számára önállóan biztosítjuk ezen szolgáltatások testre szabott és költséghatékony elérhetőségét.

A KKV-k körének egy speciális csoportja a vállalati kör, amely jellemzően családi vagy munkatársi társulásokból nőtte ki magát sikeres piaci szereplővé, és elérkezett fejlődésének egy olyan szakaszába, amikor a tulajdonosok érzik, hogy a további növekedés, illetve a sikeresség és a hatékonyság megőrzése érdekében változtatniuk kell. Számukra többféle, külön-külön, de együttesen is igénybe vehető szolgáltatást biztosítunk, mint az ERP (integrált vállalatirányítási rendszer) bevezetés előkészítése, támogatása és minőségbiztosítása, az Üzemszervezés, a Tervezésközpontú működés kialakítása (szervezetfejlesztés), Mérő-, mutatószám rendszer ( KPI ) kialakítása, Vezetők tréningje, Coaching, Lean szemlélet bevezetése.